Състезателите от клубовете по спортна акробатика „Бургас”, „Нефтохимик 2011” и „Акро Джъмп” взривиха бургаската публика с изпълненията си по време на международния летен танцово – гимнастически фестивал.

С група от 31 състезатели на различна възраст и с гръцкия ритъм на сиртаки „морячетата” от „Бургас” и „Нефтохимик 2011” демонстрираха своите умения. Идеята и концепцията на масовката е на хореографа Дияна Колева.

Море от акробатични съчетания предоставиха на публиката и представителите на „Акро Джъмп”. Възпитаниците на треньорката Женя Станева изпълниха своята масовка на фона на песента „Вода” на Елица и Стунджи.

Спортният празник се проведе по инициатива на Федерацията по акробатика с подкрепата на община Бургас. Състезателите имаха възможността да представят своите умения във всички видове танци и гимнастически спортове като аеробика, акробатика, художествена и спортна гимнастика.

„Този фестивал популяризира гимнастическия спорт сред децата и предоставя едно незабравимо изживяване както за участниците, така и за публиката,” сподели треньорката в КСА „Нефтохимик 2011” Красимира Щерева. В разгара на лятото и ваканцията заедно с колежката си от КСА „Бургас” Камелия Борисов двете успяха да съберат отново децата и да се подготвят за фестивала.

Изпълненията си в четвъртото издание на Summer Bui Gym Fest Burgas 2017 участниците демонстрираха на специално изградената за целта сцена на терасата до Морското казино.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

ten + 10 =