Талантливите състезатели на ПК „Метропол” записаха много добри резултати на провелия се в Сандански републикански турнир „Весел делфин”.

В 50-метровия басейн отличното представяне записаха Александър Иванов, Радослав Костадинов и Ивайло Стоянов, които заслужено се наредиха на 13 място в крайното класиране.

В бътерфлая Александър Иванов се класира четвърти на 50 м с време 36,14 сек., подобрявайки с цели 7 секунди свето лично постижение. На 100 м той финишира за 1,21 мин. и за съжаление остана на секунда от бронзовия медал. Александър Иванов показа на своите съперници и публика индивидуално технично отработен стил и заслужено зае място в топ 10 на държавното първенство в дисциплините си.

С много хъс и воля за подобряване на своите резултати плува Радослав Костадинов, който се нареди сред елитната двайсетица с 12-ото място на 50 м св. стил /време 32,87 сек./.

Ивайло Стоянов изплува 100 м бътерфлай за 1,45, значително подобрявайки своите лични резултати, с което изцяло оправда очакванията на своите треньори.

Така сплотеното и талантливо звено на „Метропол” и техните треньори Хариета Гарибян и Илко Карагутов за пореден път доказаха, че силата на спортния дух и упорития труд само може да се увенчаят с успех.

В шампионата „Весел делфин” взеха участие общо 253 плувци (124 момчета и 129 момичета) от 47 клуба.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви