Фирмата „Кавиар” създаде луксозен телефон „Нокиа 3310” с лицата на руския президент Владимир Путин и неговия американски колега Доналд Тръмп. Двамата се видяха за първи път вчера на срещата на Г-20 в Хамбург.

„Двамата президенти са разположени в профил на едно и също устройство. Фактът, че очите им гледат в една посока, несъмнено изразява общото желание за напредък в американско-руските отношения”, посочват още от „Кавиар”.

Корпусът на телефона е изработен от титан, който имитира шарката на стомана, и злато за монетата с лицата на двамата президенти. Това символизира „твърдостта, необходима за защитата на правосъдието, на собствените интереси и тези на страните им”, твърди производителят.

Под лицата на Путин и Тръмп има надпис, който обозначава мястото и датата на срещата на Г-20. „Този телефон ще бъде незабравим подарък за всеки, който не е безразличен към съвременната история и политика, защото, както знаете, ако не се занимавате с политика – политиката ще се занимае с вас”, завършва представянето на ултралуксозното устройство.

Интересната придобивка струва 149 хил. рубли, или 4233 лева.

btv.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви