Четвъртата част на „Трите хикса“ получи така необходимото финансиране, за да се реализира и сега се търси режисьор, пише bgnes.com. Продължението на екшън трилъра от 2017 с Vin Diesel в главната роля през последната полоVin година беше под въпрос, защото не достигаха пари, за да се даде стартът.

Всички очакват Diesel отново да влезе в кожата на Xander Cage в продължението на „Трите хикса“. 49-годишният актьор не се включи във втория филм „xXx: State of the Union“ и беше заменен от Ice Cube, макар че очевидно съжаляваше за решението си и затова сега иска отново да играе Xander.

В интервю за сп. „Vaiety“ Diesel разкри, че киностудията Paramount вече се е свързала с него, за да го уговори да се върне за четвъртата лента и, както се разбира, го е попитала дали има възможност да започне снимки още през май.

Продължението на „Трите хикса“ не е единственият филм, за който кинокомпанията The H Collection осигурява финансиране. Компанията стои зад продукцията „White House Chef“, която разказва за китайски главен готвач в Белия дом, който трябва да спаси президента и семейството му от терористи по време на вечеря.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

14 − 2 =