Гергана Брънзова с нова книга за баланса между съзнание и тяло

След „От високо” бургазлийката вдъхва кураж и надежда с нов пътеводител срещу МС

0
2018

Две години след като пребори множествената склероза, Гергана Брънзова продължава пътешествието в настоящето с нова книга. Личният й опит с МС я насочва към натуропатията, в резултат на което се ражда „Съзнание и тяло в едно”.

Книгата на известната бургазлийка е чудесен наръчник, който е в помощ на хората в нужда. За тези, които търсят съвет и напътствие, отговори на вълнуващите въпроси.

„Погледнете в моя свят и наберете кураж за промяна. Нужната за вас промяна,” вдъхва вяра Гергана. Всичко споделено от нея е изживяно, изпитано, опитано, използвано и прилагано от самата нея. С намерението да е полезно на читателя – да го напътства, да научи нещо ново и да експериментира с продукти и информация.

Бившата баскетболна националка и първата българка, играла в НБА, разказва за нейната формула на хранене, за палео диетата, за свободата на движение, говори за новата храна, дава информация за продуктите, които използва в своята кухня, начина на приготвяне на ястията, споделя личното си творчество с продуктите… и подава ръка за едно общо начало – 14 дни да бъдем Съзнание и тяло в едно.

В книгата са включени силни истории на прекрасни хора, които споделят опита си, за да вдъхнат надежда и мотивират тези в нужда.

„Съзнание и тяло в едно е платформа за всички да бъдем осъзнати за безкрайните възможности на живота ни. Нека сърцето ни води и сътворяваме красотата отвътре. Да бъдем заземени и осъзнати, да бъдем добри към себе си, да се оглеждаме в насрещния, да се усмихваме отвътре навън, да поглеждаме на живота отвисоко и от различни ъгли и перспективи, да сътворяваме красота, да бъдем отворени към новото и незнайното – да бъдем Съзнание и тяло в едно,” ще прочетете от първата страница на новата книга на Гергана Брънзова.

Любопитното е, че автор на снимката на корицата на книгата е големият син на Гергана – Алихан Ерденай.

„Съзнание и тяло в едно” е в печат и в най-скоро време ще излезе на пазара.

снимка: BurgasNews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here