Две криминално проявени момичета са задържани за притежание на канабис и амфети, съобщиха от полицията. На КПП- Китен, служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка „Фиат Типо“, със софийска регистрация. Колата е управлявана от криминално проявената Т.Х., 19-годишна, с която се придвижвали още трима младежи.

Служителите забелязали, че от автомобила се носи миризма на марихуана, но Т.Х. заявила, че й прилошало, като отишла към контейнер, разположен в близост до автомобила. Полицаите видели, че 19-годишното момиче изхвърлила в контейнера седем пакетчета с марихуана и две с амфетамин. Същите са намерени и иззети.

Т.Х. е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. При проверката на пътуващият в колата 20-годишен, криминално проявен от София, са намерени гъби. Младежът обяснил, че ги ползва за лечение на заболяване. При направения полеви наркотест гъбите реагирали на „екстази”. И.С. е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Вторият инцидент е станал в района на плажа пред р-т „Морска звезда“ в Несебър, където служители на полицията извършили проверка на петима мъже и жени/ на възраст от 19 до 43 години/, като криминално проявената и осъждана Н.Ж. от Димитровград изхвърлила портфейл с четири пликчета и саморъчно свита цигара канабис и плик със седем таблетки амфети.

Петимата са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа, като в квартирата на Н.Ж. са намерении и иззети : електронна везна, плик с 15 таблетки амфетамин и шест плика с канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви