Шведът Ралф Георг Сундберг, който заби зверски ритник в лицето на камериерката Диана, е готов да се срещне лице в лице с жертвата си и да й се извини лично. Това сподели самият той днес пред медиите в бургаската Съдебна палата.

Били ли сте в български затвор досега!? Чувствам се виновен и засрамен, не съм гледал видео какво съм сторил. Знам само това, което ми казаха. Надявам се на не толкова сериозно наказание. Готов съм да платя на жената, но не знам колко, защото не разбирам как точно става плащането„, каза той.

Сундберг увери, че не е дошъл от Швеция да рита жени. Не можел да си обясни какво се е случило, защото явно бил много пиян.

„Не знам какво близките ми мислят за мен след този случай. Наистина не помня нищо, дори как изглежда жената. Първо дори мислех, че ме лъжат, защото не вярвах да съм извършил подобно нещо. Първият ми спомен тук е едва когато се събудиха на сутринта в хотела„, продължи той.

Единственото, което Ралф помнил било, че пил вино и малко бира и уиски преди полета. „Никога не пия толкова и изобщо не съм пияч. Не съм агресивен и не нападам хора„, завърши той.

Снимка: BurgasNews

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

eleven − 9 =