Буен ямболия е бил арестуван в ж.к. „Изгрев“, съобщиха от полицията. Инцидентът възникнал в района на скейт-площадката в парк „Велека“, където на група младежи с велосипеди, употребяващи алкохол, е направена забележка, че създават пречка за преминаващите по алеята. Един от младежите агресивно започнал да обижда преминаващите.

Повиканият на място полицейски патрул увеличил агресията на младежа, който отказал да се съобрази с полицейските разпореждания и това наложило за задържането му да се използват физическа сила и белезници. Установено е, че задържаният е криминално проявения А.Г., 23-годишен от Ямбол, който многократно обидил и полицейските служители и оказал яростна съпротива при задържането.

Отведен е в Пето Районно управление – Бургас, където е задържан с полицейска заповед за задържане. Тестван е с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,21 промила. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Искам да ви поясня, че това момче изобщо с нищо не е попречило на никой с нищо. Бях там и видях как един тип,който се представя за служител на БОП..и цивилен парадира със служебната си карта започна да се заяжда със момчетата,които си стояха кротко и не пречеха на никой…Същият тип повика патрул и полицейските служители-начело със цивилният и още един незнаен тип появил се впоследствие започнаха грубо да блъскат момчето в главата по земята…Много ясно ,че той момчето иска да се защити в случая,че без основание върху него е наложено насилие…..пък относно това ,че бил пил ….той не шофира и това не е подсъдимо да се почерпиш -стига да не пречи на реда…а момчетата изобщо не пречеха на никой- парка беше пълен с деца….стояха си кротко и си почиваха ….И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ БЕЗ ДА СТЕ ГИ ПРОУЧИЛИ ПО-ПОДРОБНО!!! ИМАШЕ ПОНЕ 30 ОЧЕВИДЦИ!!!

    • Искам да ви поясня, че това момче изобщо с нищо не е попречило на никой с нищо. Бях там и видях как един тип,който се представя за служител на БОП..тип БАТКА-облечен в къси гащи АДИДАС и и чехли тип плажни…ицивилен парадира със служебната си карта започна да се заяжда със момчетата,които си стояха кротко и не пречеха на никой…Същият тип повика патрул и полицейските служители-начело със цивилният и още един незнаен тип появил се впоследствие започнаха грубо да блъскат момчето в главата по земята…Много ясно ,че той момчето иска да се защити в случая,че без основание върху него е наложено насилие…..пък относно това ,че бил пил ….той не шофира и това не е подсъдимо да се почерпиш -стига да не пречи на реда…а момчетата изобщо не пречеха на никой- парка беше пълен с деца….стояха си кротко и си почиваха ….И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ БЕЗ ДА СТЕ ГИ ПРОУЧИЛИ ПО-ПОДРОБНО!!! ИМАШЕ ПОНЕ 30 ОЧЕВИДЦИ!!!

  2. ….така е те наще милиционери особенно мага специалните се занимават да насмагат на наборите, че са ги гърчили много в махалата преди пагоня, а през другото време атакуват джойнтърите по градинки и полянки 🙂 …… надявам се като сте били 30 очевидци да вземе да свидетелствате , че аман от батки особенно с карти…

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви