Камериерката, която бе ритната от шведски турист в курорта „Слънчев бряг“, се върна в спомените си към проявената спрямо нея агресия Шокиращи кадри показаха как на 3 юни шведският турист Ралф Сундберг удря камериерката без видима причина. Той призна, че бил пиян и не помни нищо.

„Спомням си, че бях във фоайето. Мъжът, който ме удари, застана на един метър от мен и започна да ми говори нещо тихо. Попитах го „Какво?“ и в следващия момент той ме изрита като футболна топка и аз съм се проснала в ъгъла и съм загубила съзнание“, разказва Диана.

Жената, завършила специалност „Статистика“ в икономически институт, признава, че й е обидно държанието на шведския турист, който е общ работник в родината си.

„Те се държат с нас като с хора второ качество, втора ръка и това е публична тайна“, призна Петкова. Сундберг каза, че се разкайва за постъпката си. „Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Сундберг.

„Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана. От прокуратурата ще пледират пред съда за най-тежкото наказание за извършеното – до 3 години лишаване от свобода.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

1 + 5 =