Общинският съветник от НФСБ-СЕК избухна в залата на ОбС и започна бясно да обижда колегите си от мнозинството. Причина за неговият гняв стана гласуването за избор на председател и временно изпълняващ длъжността секретар на Общински съвет по наркотични вещества. Според него съветниците не познавали изобщо кандидатите за длъжностите, гласували по симпатии и не са се доверилите на подбора на комисията.

Тва направо е бахти и подигравката, за никъв х.й не ставате!„, избухна той. Председателят Луков го предупреди, че ще му направи забележка, на което Манев отговори: Аз не си меря приказките пред Народното събрание, пред вас ли ще ги меря!?. Стига сте ми правили постановки, бахти и ченгеджийските глупости!„, продължи тирадата си той.

Обидите му не спряха и той още няколко пъти се обърна към съветниците с: „Бахти и хората сте!„. По време на гласуването пък се оказа, че Манев, който вече бе станал от банката си, е гласувал прав. Луков направи грешката да се пошегува с Манев и му каза: „Да не сте го сложили в гащите тоя таблет, г-н Манев.“ Д-р Душепеев от ГЕРБ също попита как Манев е гласувал.

Ей къде ми е дистанционното, бе, шматка!„, отговори Манев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви