Всеки ден милиони хора по света се борят със себе си в опити да подобрят своето здраве и физическа форма. Иновативна стъпка в тази посока, която все повече хора избират, е Kangoo jumps. Това е тренировка, която е не просто ефективна и щадяща ставите, а забавна. Елиминирането на моментът „скука“ е задължително условие, за да не изоставим в някакъв момент тренировките, които сме избрали за себе си. А с Kangoo jumps – досада няма.

Открийте ги всеки четвъртък от 19:00 часа, в СПА център „6th Sense“ на Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Треньорите са на много високо ниво. Сред тях е и световната карате киокушин шампионка Гергана Апостолова. Цената на посещение е 13.00 лева на човек.

Всички знаем, защо Kangoo jumps са толкова популярни. те щадят ставите, като напрежението върху тях е снижено с 80% в сравнение с традиционния джогинг. Какво обаче казват хората?

Трениращите в Гранд Хотел и СПА „Приморец“ споделят, че интересът им към Kangoo jumps е произтекъл от информация в медиите за щадящия ефект на обувките за скачане. „Те са подходящи за широк кръг потребители – от различна възраст, килограми, след травми. Щом ги препоръчват и за рехабилитация – значи са подходящи и за мен и не натоварват излишно. Освен това – скачането изглежда много забавно. Реших да опитам – и разпознах своя спорт“ – споделя една от дамите, скачащи в Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Друга допълва, че важно е правилното дишане. Насоки в тази посока дава и професионалният демонстратор. Дамите са единодушни, че тренировките с Kangoo jumps дават една особена лекота, не са трудни и натоварващи и не те оставят без дъх. Споделят, че ефект в посока загуба на тегло и подсилване на мускулатурата, са забелязали след втората седмица. Надяват се, скоро към групата да се включат и господа – защо не и по-възрастни дами или деца? Kangoo jumps са подходящи за всички. В тази насока са мненията и на спортуващите отвъд океана, споделени на страницата на един от на-големите сайтове, насочени към подобряване на здравето чрез спорт. Голяма част от мненията там са от хора, претърпели различни оперативни намеси, които определят Kangoo jumps като спасение от болката при спорт и ходене. Трениращ господин около 50-те от Калифорния споделя, че е активен спортист, но с годините е имал все по-големи трудности в преодоляването на гравитацията. Сочи Kangoo jumps като отговорни за стегнатата си днес фигура. Много хора, претърпели провали в редица диети и минали през много опити за тренировки, определят Kangoo jumps като съществени за своя успех в борбата с килограмите.
Има и много любопитни отзиви от примерно, 70-годишен бивш тюлен, който тича с Kangoo jumps, без това усилие да товари оперираното му коляно. Баба Жералдин Купър споделя, че всеки път, когато започне тренировката с Kangoo jumps се залива от смях, заедно с внуците си. Няма нужда да вярвате на тези хора. Достатъчно е да опитате сами. Заповядайте в СПА център „6th Sense“ – да поскачаме заедно!

За повече информация и резервиране на тренировка, моля позвънете на телефон: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

4 + 6 =