Как си, Недко?! Аз съм харабийка. Бабата го смачках от бой дето я ритна, направо го побърках! Акълът му взех! Това бяха думите, които Методи Гергов изрече към негов приятел на влизане в Съдебната палата днес. Младият мъж беше обвинен, че в Св. Влас принудил К.Г. да се съблече чисто гол и да извърши други неприлични действия.

След това го накарал собственоръчно да напише и подпише на лист хартия списък с имена на лица, които са дилъри и разпространители в региона. Самият списък пък да предаде в РУ на МВР – Несебър. Гергов сплашил жертвата си, като опрял пистолет в челото му. Съобщил му, че ако не направи всичко това, ще го застреля.

В съдебната зала стана ясно, че Гергов е с основно образование, роден е в Бургас, но живее с приятелката си в Свети Влас. Неговият защитник адвокат Кирил Топалов заяви пред съдиите, че може да се направи обосновано предположение, че по делото има лъжливи доказателства. Самият обвиняем не оказал съпротива при ареста си и съдействал на полицията. Това били и причините да иска да бъде освободен под гаранция.

Според прокуратурата Гергов не трябвало да бъде пускан на свобода, защото имало опасност да извърши друго престъпление. Той е многократно осъждат за най-различни престъпления“, допълниха от държавното обвинение. В крайна сметка съдиите взеха решение Гергов да остане зад решетките.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви