„Mamma mia!“ се завръща на големия екран! Втората част на комедийния мюзикъл, озаглавена „Ние отново сме тук“, ще бъде пусната на 20 юли 2018 г., пише „Контакт мюзик“. Филмовата къща „Юнивърсъл“ работи по продължението на хита от 2008 г. от няколко месеца с бавно темпо.

За тяхно и наше щастие, процесът се задвижва и след малко повече от година една от любимите комедии отново ще обиколи света. Според сп. „Варайъти“, лентата ще бъде режисирана от сценариста Ол Паркър (Най-екзотичният хотел „Мариголд“). В борда на екипа ще са и членове на „Плейтон пикчърс“.

Втората част на мюзикъла очаквано ще се съсредоточи върху младата Софи (Аманда Сийфрид). В първия филм тя се опитваше да намери баща си, който да я отведе до олтара в сватбения й ден. Тогава обаче се появиха цели трима бащи и кой е биологичният – така и не стана ясно. В

се още не е съвсем ясно как продуцентите ще придвижат сюжета, но при всички случаи ще видим как майката Дона (Мерил Стрийп) се среща и с тримата: Сам Кармайкъл (Пиърс Броснан), Хари Брайт (Колин Фърт) и Бил Андерсън (Стийл Скарсгард) през годините. В продължението ще има повече песни на АББА, които не са включени във филма от 2008 г., заедно с „любимите любими“, според официалния профил в Туитър.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 × 1 =