Тазгодишното издание на музикалния конкурс „Евровизия“ беше белязано от едно неочаквано действие на непознат мъж от публиката. По време на изпълнението на песента победител от миналата година мъж с австралийското знаме се качи на сцената и свали панталоните си.

Украинската певица Джамала успя да запази самообладание, а охраната веднага свали непознатия от сцената. Но неговите задни части останаха спомен от шоуто и бяха широко коментирани в социалните мрежи. „Имах възможността да вляза на територията на Евровизия без акредитация и без покана. Когато се оказах на сцената, реших да направя шокираща лудория, която ще се помни“, обяснява мъжът.


На въпрос защо се е качил на сцената точно на изпълнението на Джамала, а не на друг, Седюк отговоря, че певицата е била една от малкото, която е пяла на малката сцена, а до голямата той нямал достъп. „Mожех да направя същото и по време на изпълнението на победителя от Португалия – Салвадор Собрал. Нямам нищо против Джамала, но ми беше жал за португалеца, бях до него, но той има проблем със сърцето, не знаех какво може да стане“, разказва още Седюк.
Кой е мъжът, позволил си това своеволие?

Оказва се, че той не е австралиец, а украинец, известен като голям шегаджия. Виталий Седюк (Vitalii Sediuk) е тормозил знаменитости като Брад Пит, Миранда Кер, Мадона, Уил Смит, Джиджи Хадид.

На кинофестивала във Венеция през 2011 г. Седюк поднесе букет хортензии на Мадона, знаейки, че тя не харесва тези цветя. През 2012 г. той целуна Уил Смит по бузата на премиерата на филма „Мъже в черно“3 и получи от Смит шамар в лицето.

През 2013 г. Седюк се промъкна на церемонията по връчването на наградите „Грами“ без акредитация, качи се на сцената и прекъсна речта на Адел. Украинецът получи 3-годишна пробация за постъпката си.

През 2016 г. в Милано украинецът вдигна на ръце моделът Джиджи Хадид, след като тя си тръгваше от модно шоу. Тогава манекенката написа в „Туитър“, че Седюк трябва да е благодарен, че гаджето ѝ (Зейн Малик) не е бил там.

След слизането от сцената той е задържан, но по-късно е пуснат. Причината – в тези случаи законът не предвижда мярка задържане под стража.

На украинеца обаче му е повдигнато обвинение за хулиганство. Съдът е поискал от Седюк да предаде документите си за пътуване зад граница и да съобщава при евентуална промяна на местожителството си. Той няма право да напуска Киев.

Ако не изпълнява наложените му от съда задължения, това може да стане основание за изменение на мярката му, която е в сила до 12 юли.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

2 × 4 =