Майли Сайръс пусна първото си ново парче от 2013 г. насам. Песента, озаглавена „Malibu“, е вдъхновена от годеника на певицата – актьорът Лиъм Хемсуърт.

В новия клип 24-годишната певица изглежда променена от времето на големия си хит „Wrecking Ball“, а слушателите ще доловят разлика и в звученето й.

Самата тя наскоро сподели, че песните в новия й албум няма да са толкова поп и хип-хоп ориентирани, както в колекцията Bangerz.

Вятърът на промяната явно подухва и за другите членове на сейство Сайръс. Преди седмици бащата на Майли – кънтри звездата Били Рей Сайръс, предупреди феновете си, че скоро ще започне да се нарича само Сайръс. Музикантът е решил да направи промяната в името си напълно официална: „Аз ще бъда артистът, познат преди като Били Рей. Ще посетя болницата, където съм роден, в Белефонте, Кентъки и ще си сменя името официално“.

В същото време по-малката сестра на Майли – Ноа Сайръс, започна да блести със собствена светлина на музикалния небосклон. Миналата година, тогава 16-годишната тийнейджърка, издаде дебютно парче и подписа звукозаписна сделка за над 1 милион щатски долара.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви