Международният благотворителен турнир по футбол на малки врати за купата на СФК „Свети Никола” отново ще зарадва деца на починали служители от системата на МВР от област Бургас. Надпреварата ще се проведе от 12 до 14 май в Бургас. Право на участие имат само състезатели на МВР, ДАНС и Министерство на правосъдието, както и полицаи от чужбина.

Турнирът се организира за осма година от СФК „Свети Никола“, с председател Павлин Ковачев. В тазгодишното издание ще се включат 21 отбора от Бургас и региона, а също така от Видин, Ниш и Пирот Република Сърбия. Тимовете са разделени 7 групи по три. Ще се играе всеки срещу всеки, като на четвъртфинали се срещат първенците в групите и най добрият втори отбор.

Постъпленията от таксите за участие – по 100 лв. на отбор, ще бъдат дарени на деца на починали служители на вътрешното министерство. В специална кутия всеки присъстващ ще може да дари средства, за да подпомогне благородната кауза. Всеки, който иска да помогне, ще може да стори това в трите състезателни дни. Сума ще дари македонската фирма „Руна Мак Дооел” от гр. Прилеп, с президент Рубин Атанасоски. Събраните дарени средства ще бъдат разпределени между 14 деца от Бургаска област.

Мачовете са на 12, 13 и 14 май, на игрищата на СЦ „Славейков“. Първите срещи във всички дни са с начало 10:00 ч.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

4 + five =