В навечерието на Гергьовден Преслава представи най-новия си видеоклип към песента “Пада звезда”. Лентата предизвика истински бум в социалните мрежи за часове, а феновете не спират да коментират и споделят новия проект на певицата. Гледаемостта му постоянно расте, а съвсем скоро “Пада звезда” ще отбележи и първия си милион в Planeta Official в YouTube.

Преслава споделя, че е изключително щастлива от добрия прием на сингъла, като не крие, че именно публиката е тази, която решава коя песен да превърне в хит и кой изпълнител в свой любимец: “Няма по-велико от публиката. Тя решава какво ще бъде хит, тя решава дали ще бъдеш любимецът й. Има си хора с харизма, но най-големият ми критерий винаги е била публиката”, сподели тези дни Преслава в свое телевизионно интервю, като подчертава, че според нея най-силният коз за един изпълнител е да има хубава и хитова песен.

За “Пада звезда” Преслава се довери на композитора Радомир Кишев, като и самата тя има участие в създаването на музиката и аранжимента. Автор на текста е Росен Димитров, а интригуващото видео е дело на Георги Марков. За стилната визия на певицата отново се погрижи стилистът Стоян Апостолов. Тоалетите са на дизайнерката Пембе Кенан, а “XO Boutique” изработи специално за Преслава красиво бижу, което подчертава стройните й крака.

Планета ТВ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

20 + fourteen =