Огромна дупка е зейнала на оживена бургаска улица. Точно на кръстовището на „Левски“ и „Ивайло“ е станало голямо пропадане. Дупката буквално е погълнала няколко клона и поставена върху тях изхвърлена гума.

Те са поставени с цел предпазване на преминаващите пешеходци и коли. Клоните и гумата явно не са успели да изпълни предпазните функции. Наложило се е върху тях да сложт дървени летви, закрепени на по-голям клон. За щастие тук има строителен обект и работниците набързо са измайсторили дървения „пътен знак“, предупреждаващ за опасност.

На въпроса ни защо точно така, получихме отговор: „Пазят гумата. Толкоз можахме, тъй напраи“хме“. Въпреки старанието, мястото си остава опасно. В тази част на улицата колите завиват към близкото училище и Борисовата градина. Дупката е точно в средата на кръстовището и е трудно да се заобиколи. Освен това тя е до капака на мръсния канал, а това допълнително създава опасност.

Освен това ул. „Левски“ тук движението е еднопосочно. То е доста оживено. На 50-60 м от мястото в едната посока се намира училище „Любен Каравелов“. Родители с колите си минават оттук, за да оставят/вземат децата на/от училище. Мястото е оживено и заради наличието на търговски обекти в района. На метри от мястото в другата посока е и Борисовата градина.

Следим случая. Ще сигнализираме съответните органи, за да се запълни дупката и се премахнат летвите, създаващи допълнителни условия за пътни инциденти.

снимки: BurgasNews

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви