Бургаският плувец Тодор Тодоров води във временното класиране в гласуването за „Спортен талант на публиката” – анкета на български букмйкър. 15-годишният плувец на ПК „Черноморец” има подкрепата на 272 гласа. В тройката са още Александър Сръндев /София, 19 г., триатлон/ със 189 гласа и 15-годишният плувец Павел Банчев от Плевен със 155 гласа.

Шестото място засега е на бургаската състезателка по таекуондо Емилия Тасева с 93 т., а след нея у съгражданката й Теодора Кръстева – спортна акробатика, с 67 т.

За да се гласува за избран спортист участникът трябва да регистрира валиден мейл на http://talanti.eurofootball.bg/vote_2017.php и задължително да валидира гласа си чрез потвърждаващия линк на електронната си поща. Анкетата „Спортен талант на публиката”, чрез която Еврофутбол ще финансира един състезател за неговата подготовка през годината, стартира на 28 април, а гласуването ще продължи до 24.00 часа на 14 май. В списъка попадат 84 момчета и момичета, които кандидатстваха по програма „Спортни таланти” на българския букмейкър за 2017 г. и които не получиха финансиране чрез общонационалния конкурс.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви