Гонят Божигол от Китай заради Праско?

След успеха на видеото му с песен на Цеца, Божинов реши да си направи майтап и със свои съотборници от Китай

0
298

Валери Божинов може да излети от китайския клуб „Мейджоу Хака”, в който доскоро бе на особена почит. Заради обидни клипове със свои съотборници, футболистът успя да вбеси ръководството на клуба, пише HotArena. Преди три седмици Божигол засне видео, в което представя своя съотборник Ал Янг като „кинески Праско”. И дори го кара самият той да повтори това пред камерите, без дори да подозира, че се гаврят с него.

След успеха на видеото му с песен на Цеца, Божинов реши да си направи майтап и със свои съотборници от Китай. Шегата обаче му струва скъпо и заплашва да се отрази и на кариерата му.

В клипа с „Праско“ бившата звезда на „Ювентус” споделя, че неговият съотборник, макар и дебеличък, е бърз като метла. Клипът обаче бе свален от профила на Божинов в Инстаграм.

Що се отнася до прасето, с което той е сравнил Ал Янг, то не е на особена почит в Китай. Смята се, че то е мързеливо, а освен това така са наричали китайците, които са продавани в чужбина като роби по време на династиите Мин и Цин.

Успехът с Праско е станал повод, Божигол да запише и друг пародиен клип – с китаец, „Чикен” („пиле” на английски) И тук Валери импровизира с палави песнички, в които звучи „чики-чики-чики”.

За разлика от Праско обаче, Пилето изобщо не харесва своя нов прякор и съпровождащия го рецитал. И рязко обръща глава настрани. Второто видео също е изтрито от профила на футболиста.

В допълнение към това ще припомним, че напоследък спортистът далеч не оправдава хонорара от 1000 000 долара на година, които договори за трансфера си във втородивизионния отбор.

Както е известно, той е един от най-скъпоплатените футболисти в китайския клуб, но въпреки обещанията да прави добър футбол, отборът му продължава да е едва на 8 позиция от 16.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here