На територията на ж.к. „Братя Миладинови”, служители от Второ Районно управление – Бургас извършиха специализирана полицейска операция с цел противодействие на съхранение и разпространение на акцизни стоки без бандерол. По време на проверката е поискано съдействие от служители на отдел „Митническо разузнаване и разследване” при Бургаската митница. Проверени са:

– магазин за продажба на наргилета, разположен на бургаската улица „Стефан Стамболов”, откъдето е иззет 4.5 кг. насипен тютюн без наличен акцизен бандерол и 200 къса цигари /различни марки/, без наличен акцизен бандерол.
– кафене на бургаската улица „Родопи”, откъдето са иззети 4 литра безцветна течност с алкохолно съдържание без наличен акцизен бандерол.

За извършените проверки и констатирани нарушения са съставени протоколи от служителите на Бургаска митница.

От полицията допълвdт, че по същото време на територията на Община Айтос, служители от РПУ извършили същата проверка да шест магазина В търговски обект за хранителни стоки в с. Пещерско, намерили и иззели 260 къса цигари без акцизен бандерол, собственост на 30- годишния С.С. от селото. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви