На 2 и 3 май Бургас може да се присъедини към кампанията „Учи в България, завладей света!“

На 2 май от 19.00 ч. в ДТ „Адриана Будевска“ – Бургас, младите жители на града ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното обучение в НАТФИЗ. Абсолвенти в специалност „Актьорство за драматичен театър“ от класа на проф. д-р Ивайло Христов ще представят „Комедия от грешки“.

На 3 май от 09.00 ч. при „Вход свободен!“ ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията. Те ще запознаят гостите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване в Академията.

Предвидени са прожекции на студентско кино. Участниците в срещата ще получат безплатни кандидатстудентски материали, справочници. Ще получат и ваучери за 10 % отстъпка при посещаването на кандидатстудентските консултации в София (през юни и август).

За пълноценното провеждане на кампанията НАТФИЗ разчита на подкрепа и съдействие от всички, така че безвъзмездната консултативна помощ да достигне и да бъде в полза на възможно най-широк кръг млади българи.

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ търси обществено съучастие за решаване на проблема с интелектуалната миграция.

Студентите и преподавателите на Академията посещават редица градове в страната, за да защитят авторитета на българското висше образование.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 + 11 =