Бургас ще бъде домакин на полуфинала на „Купата на Coca-Cola” за региона, тази събота (29-ти април). Мачовете, част от междуучилищното първенство, ще се състоят в спортен център „Изгрев” и ще започнат точно в 10:00 часа.

27 са отборите, които ще демонстрират уменията си на футболния терен в Бургас. Градът е домакин на мачовете, част от шампионата за пета поредна година, като по традиция, паралелно с футболните надпревари се организират и атрактивни забавления и игри за момичетата и момчетата, дошли да насърчават своите връстници на зеления терен.

Ден по-късно (на 30-ти април), ще стане ясен и шампионът за Стара Загора, а двата отбора ще се състезават заедно с още 10 ученически тима от цялата страна, по време на големия финал на турнира през месец юни. Освен престижния приз, най-добрият отбор в тазгодишното шесто издание на първенството ще грабне и голямата награда – участие в спортен лагер в базата на „Спортинг“, Лисабон.

Тази година, като част от първенството, за всички почитатели на виртуалния футбол, се провежда и специален турнир по FIFA. Едни от най-добрите родни играчи на FIFA Станислав WickyBG Чакъров, Перси Army и Ицака, дават наставления на всички участници, за които също има подготвена страхотна награда – посещение на изложението за интерактивни игри Gamescom в Кьолн, Германия.

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви