Николета и Даниел Господинови са младо семейство, което направи мил жест към деца от Центъра за обществена подкрепа в Бургас. Младоженците са родом от Сливен, но живеят във Варна. В деня на своята сватба те пожелали да получат не подаръци, а детски книжки и играчки. Николета и Даниел са събрали доста неща и след проучване в различни градове, решават да направят дарение на Центъра за обществена подкрепа в Бургас.

Ето какво послание отправиха двамата младоженци, с което се надяват да вдъхновят и други хора да правят добро за хората в нужда:

„Като едно младо семейство имаме свещен дълг към този свят, за да е по-добър той за нас и за нашите деца. Призоваваме всички да имат куража да не отместват поглед от чуждото страдание и да обичат ближния! Благодарим на всички, че в нашия сватбен ден ни помогнаха в нашата кауза! Вместо цветя ни донесохте играчки и книжки и създадохте вихър от детски усмивки. И една от тях е по-скъпа от всички лъскави букети! С част от парите, които ни дарихте ние изпълнихме всичко, което искахме – помогнахме за реставрация на изгоряла църква, на организация в помощ на животните и млади хора, разпространяващи историята на България. Вярвайте в промяната, мили приятели. Тя зависи на първо място от нас…“.

Община Бургас изказва благодарност към Николета и Даниел Господинови и им пожелава здраве и много семейно щастие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five + twelve =