Ед Шийрън може да напусне музикалния бизнес в името на „по-нормален живот“. Слухът се появи, въпреки че през тази година изпълнителят се завърна на музикалната сцена и пусна нов албум, като първите две песни от него „Shape of You“ „Castle On The Hill“ се радват на голям успех. Преди това музикантът си взе една година почивка, в която да е далеч от светлините на прожекторите.

Сега източник на в. „Дейли стар“ съобщава, че Шийрън, който е носител на награда „Грами“, обмисля да излезе в постоянен отпуск. „Ед постигна почти всичко, което може да се постигне в музиката“, каза източникът. Според него Шийрън „обича това, което прави и се радва на успеха си в момента, но също така иска и по-нормален живот“.

Източникът допълва също, че музикантът, който в момента има връзка с Чери Сийборн, би поставил кариерата си на второ място, ако връзката му с нея прерасне в брак. „Когато и ако се ожени, той иска да постави съпругата и децата си на първо място, а не кариерата си“, допълни запознатият пред „Дейли стар“. Тази година Шийрън ще е хедлайнер на фестивала в Гластънбъри и ще има турне във Великобритания.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

16 − 7 =