Поизгубилата се, но талантлива Jessie J работи по нов албум заедно с продуцента DJ Camper. Това обяви самата изпълнителка в ексклузивно интревю преди дни. „За мен е истинска радост, че открих DJ Camper, той е страхотен приятел и абсолютен професионалист, да работим заедно бе невероятен опит и за двама ни“, разкрива Джеси.

До момента обаче няма официална информация за датата, на която ще чуем новата колекция, но я чакаме с нетърпение.

„Нямам търпение хората да чуят новата музика. Всичко се случи толкова импулсивно, да създам нови тракове дойде естествено. Това е музикантски албум и показва моето израстване като артист, доста е различно от това което сте свикнали да чувате от мен“, призна певицата.

Джесика Елън Корниш (на английски: Jessica Ellen Cornish), по-известна като Джеси Джей (Jessie J), е английска певица и авторка на текстове. В началото на 2011 година издава своя дебютен музикален албум – Who you are.

Става известна с написването на няколко песни за Крис Браун и Майли Сайръс, сред които Party in the U.S.A. На 7 януари 2011 Джеси Джей застава начело на списъка на BBC Sound of 2011, както и наградата „Избор на критиците“ на BRIT Awards.

Третият сингъл на британската изпълнителка, Nobody’s perfect е пуснат на 12 април 2011 и достига 22 място в Ирландия. Клипът към песента е заснет в Национален филмов център „Бояна“, като повечето от статистите в него са българи.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви