Празникът на красивите коси на Kérastase събра над 50 красиви дами във фризьорския салон на СПА център „6th Sense“ в Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Събитието се проведе на 20-ти април 2017г. под надслов Very personal days – или „Твоите лични дни„. Посветено бе изцяло на красивите и здрави коса и скалп и на персоналната грижа на Kérastase – създадена точно за теб, според твоите необходимости и предпочитания.

Искрящо шампанско и изискан кетъринг очакваха бляскавите дами, уважили празника. Гостите посрещаше сертифициран Kérastase посланик Ксения Вълева от фризьорския салон на Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Компания и подкрепа в класните грижи за гостите и правеха специалист обучение Kérastase Албена Петрова и нейният екип.

Звездната процедура на деня, бе Kérastase ритуал Fusio Dose – персонална грижа, създадена от световния бранд високотехнологична луксозна козметика за коса. Преживяването включва изготвяне на място, на специален продукт – фузио доза – приготвен изцяло според изискванията на косите на конкретния клиент. В състава на луксозния еликсир, влизат подбрани след специален анализ концентрирани активни съставки, чието смесване се извършва пред клиента. След финалните щрихи със сешоара, промяната на косите, обгрижени с Fusio dose, е направо изумителна.

Специалният Kérastase ден, помогна на дамите и да опознаят по-добре косата си. Това бе постигнато с анализ със специална микрокамера, която дава данни за силните и слабите страни на конкретни коси и скалп. Така, грижата която избирате е максимално правилна и точна, независимо, дали е ритуал, доверен на сертифициран Kérastase посланик в салона, или високопрофесионална домашна грижа.

Анализът с микрокамера е задължителна стъпка, преди пристъпването към всеки Kérastase ритуал. Процедурата се извършва и отделно, без да се заплаща. Това е комплиментарна про боно услуга, която Гранд Хотел и СПА „Приморец“ предоставя на всички дами, които държат на своя безупречен външен вид.

Сертифициран Kérastase посланик Ксения Вълева се грижи за безупречния вид на косите на дамите, избрали да се доверят на фризьорския салон в СПА център “6th Sense”. Дамата е с над 8-годишен опит във фризьорството, като е работила не само у нас, но и в чужбина. Носител е на многобройни награди, включително за булчинска прическа и умения като колорист. Избира  да представя Kérastase, защото продуктите на бранда са персонализирани и изпитани. Всеки път, работейки с тях, вижда разликите преди и след дадена процедура и с чисто сърце следва пътят на  Kérastase. А той, съчетан с годините ѝ опит и умения във фризьорството, формира първокласна грижа – която можете да намерите само в отбрани бутикови салони.

Красивата и здрава коса е символ на женствеността. Тя е неизменна част от всяка безупречна визия. От хилядолетия насам, дамите, които държат на себе си, влагат осъзнати усилия в тази посока. Днес, грижите които предлагат световните брандове символ на качество като Kérastase, са персонални. Тук ще намерите много повече от маскиращия, разочароващ ефект на масовата козметика за коса. Тук, звездата е Вашата коса! А тя заслужава изготвени специално за нея продукти и високоефективни ритуали, подбрани и доверени на професионален Kérastase посланик.

Заповядайте във фризьорския салон на СПА център „6th Sense“ в Гранд Хотел и СПА „Приморец“ – защото всеки ден може да е Вашият личен празник на красотата!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви