Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Драгомир М. ( на 39г. от София).
Драгомир М. е роден в град София, но към 24.09.2015 г. живеел и пребивавал на територията на град Бургас. Той е осъждан, като е изтърпял ефективно наказание през 2011г.

Към 24.09.2015 г. Тодор Д. живеел в град Бургас, к-с“Братя Миладинови“, блок 1. Той притежавал към същата дата микробус „Форд Транзит“, който е на дизелово гориво. Резервоарът за гориво на микробуса нямал капачка. Бил затворен парцал.

На 24.09.2015 г., Драгомир М. се намирал в град Бургас. Около 20.30 часа той се придвижил с автомобил до к-с „Братя Миладинови“ и паркирал превозното средство в близост до бл. 1 в жилищния комплекс. След това взел маркуч, туба от минерална вода и започнал да точи гориво от микробуса, който по това време бил паркиран в близост до него.

По същото време Тодор Д. и съпругата му се прибирали с автомобила. Той видял как подсъдимия източва гориво от резервоара на микробуса и му поискал обяснение.

Драгомир прибрал напълнената туба с 5 литра дизелово гориво и заявил, че горивото в тубата е негово. Казал още, че нищо не бил направил и си тръгнал. Тодор Д. се ядосал, защото и в други случаи гориво от микробуса му било крадено и се опитал да вземе тубата. Драгомир обаче го отблъснал.

Афектиран от поведението му, Тодор Д. нанесъл удар с главата си в лицето му. Тогава Драгомир М. го заплашил и избягал. Успял обаче да запомни регистрационния номер на колата, с която софиянецът потеглил.

По късно Драгомир М. бил задържан.

Окръжен съд-Бургас е насрочил заседанието си за 25.04.2017г.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви