Добри новини за почитателите на „Досиетата Х”. Последния сезон не беше толкова успешен, колкото се надяваха всички. Отзивите както на критиката, така и на зрителите бяха смесени. Но от Fox са решили, че си заслужава да му дадат още един шанс и са дали зелена светлина за нов, 11-ти сезон. И досиетата се завръщат.

Според информацията на The Wrap се очаква снимките да започнат това лято, с идеята новите епизоди да бъдат излъчени в края на годината и началото на 2018-та. Създателят на сериала Крис Картър отново ще е основната движеща сила.

Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън се завръщат в ролите на агентите Мълдър и Скъли. Нещо, което се подразбира от само себе си. Ако едно време беше възможно да има сезон без един от двамата, то днес това е практически невъзможно.

Ето какво споделя президентът на Fox Broadcasting Company Дейвид Мадън: „Иконични герои, богати истории, смели създатели – това са отличителните белези на добро ТВ шоу. И това са част от причините „Досиетата Х” да оставят такъв дълбок отпечатък върху милиони фенове по света.

Крис като създател и брилянтната работа на Дейвид и Джилиън продължават да движат този поп културен феномен и нямаме търпение да видим какви нови мистерии ще разкрият Мълдър и Скъли в следващата част от „Досиетата Х”.

Очаква се излизането на аудио книга, озаглавена „Cold Cases”, която ще бъде с участието на Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън. Тя е базирана на комиксите на Джо Харис „The X-Files: Season 10”. Книгата ще запълни дупката между филма от 2008 г. „Досиетата Х: Искам да повярвам” и последния сезон, който видяхме. Тя се очаква на пазара през юли.

operationkino.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви