Следващият филм за Терминатор ще е без участието на Арнолд Шварецнегер. Това пише американският таблоид Ню Йорк дейли нюз. Компанията Paramount, която държи правата върху филма, е решила да не връща актьора, превърнал се в емблема на поредицата.

В новата серия няма да участва и колежката на Шварцнегер, която участваше в „Терминатор: Генезис“ – Емилия Кларк.

Засега информацията не е потвърдена от Paramount.

„Терминаторът“ е научнофантастичен екшън филм от 1984 година. В главната роля е бившият културист Арнолд Шварценегер, който с тази роля прави пробив в киното.

Филмът е режисиран от Джеймс Камерън. В него се разказва за хуманоиден робот — Терминатор, който е транспортиран назад във времето от 2029 година в 1984 година (датата е 12 май), за да убие жена на име Сара Конър. В същото време назад във времето е пратен и мъж, Кайл Рийз, който да защитава Конър от киборга. Темите, засегнати във филма, включват пътуване във времето, причинно-следствен цикъл и изкуствен интелект.

Продълженията на филма, Терминатор 2: Денят на страшния съд, Терминатор 3: Бунтът на машините, Терминатор: Спасение и Терминатор: Генисис доразвиват главната история и разглеждат нравствената страна на изкуствения интелект, както и какво означава да бъдеш наистина човек.
по novini.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви