Посрещаме пролетта с новите модели в гардероба ни, а очевидно един от любимите панталони на модните фенове е този, който акцентира на глезените – с разширени крачоли и 7/8 дължина.

Да бъдете съвременна кралица на стила е предизвикателство и да носите този модел панталон е едно от тях. От една страна с подобен модел ще разчупите травиалния образ на стилна визия с панталон. От друга – този модел налага да се съобразявате с пропорциите на тялото си.

Моделът напомня на дивия Запад – сякаш сте оставили място за ботушите, но всъщност акцентирате на нежния си глезен. Всъщност първата заявка на този модел панталон е комфорт. Но веднага след това забелязваме индивидуализма – самото решение да изберете модел със 7/8 дължина е достатъчно впечатляващо.

Избирайте внимателно – крачолите може да са леко широки, а може да са и по-широки. Тесен панталон със 7/8 дължина и разширени крачоли е подходящ за дами с широк ханш, тъй като визуално балансира пропорциите. Ако имате нежни и грациозни глезени, с акцентитрането им може да насочите внимание към тях, което ще даде възможност да прикриете някой недостатък – височина или малък бюст например.

elle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви