Филм хибрид между „Игрите на глада” и „Джурасик парк” ще ни разкрие какво се случва в близкото бъдеще. Той е озаглавен „The Jurassic Games”. Проектът ще бъде  екшън-хорър, а снимките вече са започнали в Оклахома. В ролите са ангажирани Райън Мериман („Последен изход 3”) и Пери Рийвс („Антураж”), а режисьор е Райън Белгард, когото познаваме добре от„Army of Frankensteins”.

Историята във филма се развива в близкото бъдеще, когато десетима осъдени на смърт са избрани да се състезават в „The Jurassic Games” – игра във виртуална реалност, която изправя участниците пред динозаври, но и в противоборство по между им. Тук идва и уловката – ако умреш във виртуалната реалност, умираш и наистина. За единия от участниците (в ролята Адам Хамптън) единственият изход е да оцелее – това е единственият му шанс да заживее отново с децата си, след като е бил несправедливо обвинен в убийството на собствената си съпруга. Водещият на игрите продължава да изправя участниците пред невъзможни препятствия и точно според познатите условия от „Игрите на глада” – само един може да бъде победител…

„The Jurassic Games”, продуциран от  High Octane Pictures и Oklahoma Film + Music Office, е трети филм за режисьора Белгард, който има в актива си награди Еми и чиито дългоочакван проект „Gremlin” ще се появи на екран през лятото.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

twenty − sixteen =