Много хора казват: „Не обичаме да коментираме съдиите”. Аз нямам проблем с това. Днес бяха безобразни в много моменти. Това каза след загубата с 2:3 от „Монтана” националът Ники Николов.

Тук не визирам факта, че ние сме загубили. „Монтана” игра страхотно. Искам да ги поздравя. Това е отборът, който ни се противопостави най-сериозно от целия полусезон, откакто аз съм тук. Но със сигурност съдиите направиха толкова много грешки, фрапантни, очевидни, очеизвадни. Аз не мога да го повярвам. Аз съм играл 4 години в Иран, където си мислех, че съдийството е слабо. Първият съдия (б.а. Ивайло Иванов) се води най-добрият български съдия. За мен не е нормално по какъв начин свири мача. Той днес направи мача интересен. С толкова много грешки, които бяха и в двете посоки. Но това, което аз видях да се направи срещу нас, беше непонятно. Ще се борим и със съдии”, каза Николов след срещата.

„Играхме на приливи и отливи. Имаме и кадрови проблеми. Може би не знаете, че Валентин Братоев една седмица не е тренирал, защото има здравословни проблеми, Жани Желязков разтегна коремен мускул. Това не са оправдания, но това са хора от ядрото на отбора. След като се получи такава ситуация, е нормално да има спадове и затруднения. Каквото зависи от нас, ще го направим. Утре /днес, 12 април/ ще се получи друг мач”, добави Николов.

снимка: BurgasNews

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви