Вие сте от дамите, които уважават себе си и успяват да изглеждат винаги добре, въпреки купищата задължения и задачи? Заповядайте на 27-ми април от 10:00 до 18:00 часа в СПА център „6th Sense“ на Гранд Хотел и СПА „Приморец“ – очаква Ви Beauty lovers day – на който всички любители на красотата са поканени!

 

Организатор е световният бранд, с корени в Барселона, Испания, посветен на красивата кожа – Natura Bissé. Премиум локации по цял свят, ще празнуват деня на красотата –  във Великобритания, Холандия, Полша, Италия, Унгария, САЩ и Мексико и дори в ОАЕ, Катар, Хонг Конг, Сингапур и Тайван.

 

Домакин на събитието е и СПА център „6th Sense“ на Гранд Хотел и СПА „Приморец“. Екипът на хотела е приготвил различни изненади – сред които представянето на най-продавания продукт на Natura Bissé – DIAMOND WHITE SPF 50 PA +++ OIL – FREE BRILLIANT SUN PROTECTION, в лимитиран червен формат, специално за празника! Този коригиращ крем с леко докосване на цвят (CC крем) осигурява максимална защита срещу UVA лъчите, изравнява тена, предотвратява и намалява тъмните петна, като осигурява ярък и кадифен завършек на кожата. За Beauty lovers day всички продукти на Natura Bissé ще се предлагат с 20 % отстъпка. Процедурите 20 % намаление.

Държите на добрия външен вид? Неизменна част от това е здравата и красива кожа. Осигурете си я със световния бранд Natura Bissé. Не го познавате? Какъв по-добър повод да усетите продуктите, от световния ден на красотата Beauty lovers day?

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

seven − four =