България отново ще бъде домакин на нещо уникално и рядко срещано събитие в световния снукър – Efbet Eleven 30 Snooker Show. Един срещу друг ще се изправят двамата най-велики играчи в историята на джентълменския спорт. Рони О‘Съливан ще премери сили със Стивън Хендри в четири емблематични двубоя, които ще се проведат в Пловдив (5 септември), София (6 септември), Варна (7 септември) и Бургас (8 септември).

Билети за двубоите може да закупите от сайта на Eventim и партньорската им мрежа в цялата страна. Цените на пропуските са от 20 до 150 лева. Най-скъпите билети (ULTRA VIP-150лв) ще имат най-добро местоположение спрямо снукър масата. Притежателите на ULTRA VIP (150лв) и VIP (100лв) билетите ще получат картичка с автограф от двете легенди. Местата на най-скъпите две категории ще бъдат на специално пригодените трибуни до масата.

Най-популярният и най-обичаният играч в историята на снукъра Рони О‘Съливан отново ще зарадва феновете си в България като се изправи срещу живата легенда Стивън Хендри. Двамата майстори на щеката държат всички най-големи рекорди в света на снукъра. Българските фенове за първи път ще могат да се докоснат до иконата Стивън Хендри, който има 7 спечелени световни титли и е номер 1 по този показател.

Двубоите ще бъдат част от сериите Eleven 30. При тях се играе във формат 6 от 11 фрейма, при разрешени максимално 30 секунди за удар. Миналата година Рони О‘Съливан загуби много драматично двата си двубоя с Марк Селби в София и Пловдив, като всички билети за двете събития бяха изчерпани предварително, а двамата водещи състезатели направиха дузина сенчъри брейка за радост на публиката.

Събитието в Пловдив (5 септември) ще се проведе отново в зала „Колодрума“, която впечатли дори и световния снукър елит с домакинството си на двубоя между Селби и Рони. Ден по-късно на националния празник зала „Универсиада“ отново ще бъде център на снукъра в София.

Морската столица Варна за първи път ще приеме снукър величия от такъв ранг. Зала „Конгресна“ в двореца на културата и спорта пък за първи път ще бъде домакин на снукър събитие.  На следващият ден Бургас ще влезе в световните снукър хроники защото ще приеме голямата битка в местния летен театър. Световните снукър величия за първи път ще играят на подобно съоръжение, което е на открито.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви