Николай Учиков и Теодор Салпаров са се разбрали с ръковод­ството на „Нефтохимик 2010” да под­силят клуба в турнира за Купа­та на България. Двамата ще бъ­дат на разположение на бургаз­лии, стига да са свободни в дни­те, когато ще се проведе над­преварата, съобщава „Тема спорт”. Финалната шести­ца ще се състои в Добрич от 25 до 30 април.

По същото време се очаква „Зенит” и Салпаров да играят в битка за златото от Шампионската лига в Рим, но има вероятност либерото да не бъде в списъка на Владимир Алекно. Учиков от своя страна ще е завършил участието си за аржентинския „УПЦН Сан Хуан”, с когото в момента се бори за титлата в местното първен­ство срещу Тодор Алексиев и „Боливар” (1:1).

Днес от 18.30 часа „Нефтохимик 2010” излиза за втора титла в историята си. Бургазлии гостуват в два последователни дни /11 и 12 април/ на отбора на „Монтана” в двубои от финалните плейофи на Суперлигата. Подкрепа от трибуните момчетата на Петър Дочев ще имат от агитката на „шейховете”, които организирано отпътуваха за Монтана.

Бургазлии са домакини на 15 и 17 април в зала „Младост”. Във финалите се играе до три победи от пет срещи. При равенство в срещите петият последен двубой ще е на 20 април в Монтана.

снимка: BurgasNews

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви