20-ти април 2017 година е денят на красивата и здрава коса в Гранд Хотел и СПА „Приморец“! В часовете от 10:00 до 18:00 часа, във фризьорския салон на СПА център “6th Sense”, звездите сте Вие и Kérastase!

Денят ще е пълен с изненади и положителни емоции. Научете се да разбирате своята коса по-добре – със специална безплатна диагностика на коса и скалп с микрокамера Kérastase. Резултатите от изследването ще покажат, какви са специфичните особености и нужди на вашите коса и скалп. Така, ще можете да подбирате по-добре грижите, продуктите и процедурите за тях. За тези, които се доверят на Kérastase, в деня на събитието продуктите на марката ще са със специално намаление от 10%.

Kérastase означава качество, първокласна грижа, лукс и иновация в професионалната козметика за коса. Брандът е изключително популярен и търсен в световен мащаб. Предлага широка гама продукти, които са ориентирани към решаване на конкретни проблеми и стилизация и гарантиране на перфектното състояние на косата. А тя – от незапомнени времена е символ на женствеността. Красивата, здрава, жизнена коса е от значение за всяка уважаваща себе си дама. Независимо от прическата, в която изберете да я оформите, грижете се за нейното здраве и блясък. Доверете се на професионалистите – заслужава си!

В комфортния фризьорски салон на Гранд Хотел и СПА „Приморец“ ще намерите не просто първокласна професионална грижа от сертифициран Kérastase  посланик – Ксения Вълева. Тук се предлагат персонализирани Ритуали за коса, съобразени с индивидуалните особености – начин на живот, форма на лицето, състояние на косата и скалпа – на всеки конкретен клиент.

Заповядайте на 20-ти април от 10:00 до 18:00 часа за своето преобразяване – със специален Ритуал за коса на Kérastase, създаден точно за вашите нужди. Запазете час за сешоар със специална цена за деня от 30.00 лева и ние ще Ви подарим най-подходящата за Вашата коса фузио-доза (Fusio-dose)! Това е специално подбрана и приготвена на момента комбинация от концентрирани активни съставки, съобразени с индивидуалните особености на Вашата коса. Резултатът е мигновен и определено ще Ви направи ревностен почитател на ритуалите на Kérastase.

Вашата коса заслужава луксозна грижа! Подарете и я!

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви