НАЧАЛО ЗА НАС

ЗА НАС

Бургаснюз ООД е публично търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 200173043, със седалище и адрес на управление: гр. Бургас, ж.к. Братя Миладинови бл.71 , тел.: 056/ 84 12 12, електронна поща: info@burgasnews.com, интернет страница: www.burgasnews.com.

Сайтът BurgasNews.com е създаден през 2006г. и е една от първите електронни медии в Бургас и региона. Нашата цел е да информираме обществото за най-важните събития в града, региона, страната и света.

Но ние не сме просто информационен сайт, в който хората да четат новини. Амбицията ни е да съсзадем пространство, в което нашите читатели да се забавляват. За това са и рубриките ни за история и археология, за езотерика и мистерии, за спорт, за мода, за живота на звездите, за музика и за малко хумор за настроение.
Бихме искали също така да помагаме на хората да правят информиран избор. За това са нашите рубрики за дизайн и недвижими имоти и за здраве.

Коментарната ни рубрика е за тези, които имат собствено мнение по актуални теми. Тя се поддържа от наши автори, но е отворена и за мнението на всеки, който има такова.

Нашият екип:

Екатерина Капрова – собственик и управител на „Бургаснюз“ ООД

Бранимир Петров – собственик и главен редактор на „Бургаснюз“ ООД

Светлана Атанасова – репортер и редактор

Тони Белов – репортер и редактор

Телефон: 056/ 84 12 12

Мобилен – 0885 863 329

E-mail: info@burgasnews.com

facebook: burgasnewscom

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!