Директна предавка: Нов i30 пуска Hyundai за Европа

Директна предавка: Нов i30 пуска Hyundai за Европа

Неделя, 18 Декември 2016 16:00

Hyundai Motor обяви, че в завода на марката в Чехия е започнало производството на новото поколение на хитовия за марката модел i30, от лансирането на който през 2008 година до момента са реализирани общо над 800 000 единици.

Новата генерация на Hyundai i30, която ще бъде лансирана през следващия месец, е разработена изцяло за европейския пазар и е съобразена напълно с местните потребителски нагласи. С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора си, новият Hyundai i30 ще стъпи на пазара с редица високотехнологични системи за активна безопасност, в това число автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност от удар отпред, адаптивен круrз контрол, система за задържане на превозното средство на пътното платно, интеграция на мобилни телефони с помощта на Apple CarPlay и Android Auto, система за безжично зареждане на мобилни телефони и други. 

Новото Поколение i30 се задвижва от гама бензинови и дизелови двигатели с малък работен обем и турбокомпресор, които предоставят динамично и икономично шофиране. Предлагат се три бензинови и един дизелов двигател. Клиентите могат да избират между новия 1.4 T-GDI четирицилиндров двигател с турбокомпресор – първи за Hyundai – със 140 к.с., трицилиндровия двигател с турбокомпресор 1.0 T-GDI със 120 к.с. или четирицилиндровия 1.4 MPI със 100 к.с. и един дизелов двигател: 1,6-литровия четирицилиндров дизелов двигател с турбокомпресор, наличен с три изходни мощности: 95, 110 и 136 к.с. и CO2 емисии, започващи от едва 89 г CO2/км (целева стойност). Двигателите вървят или с 6-степенната механична трансмисия (6MT), или с икономичната 7-степенна трансмисия с директна обратна връзка с двоен съединител на Hyundai (7DCT).

 

Още новини от Бургас

Хората използват тел. 112 за информация

Една трета от всички сигнали, подадени на тел. 112 са фалшиви, каза на пресконференция шефът на службата в Бургас Наталия Николова. Не са редки и… Прочети още »
 • Световното по волей няма да се играе в Бургас Световното по волей няма да се играе в Бургас
 • Променят транспортната схема от петък Променят транспортната схема от петък
 • Вижте номерата на партиите за изборите Вижте номерата на партиите за изборите
 • Гражданин недоволен от паркирането в синята зона за инвалиди Гражданин недоволен от паркирането в синята з
 • За кой ли път се търси омбудсман За кой ли път се търси омбудсман
 • Междуведомствен съвет поиска туризмът да стане приоритетна специалност в образованието Междуведомствен съвет поиска туризмът да стан
 • Съдят братоубиеца от Равда, посякъл брат си с брадва Съдят братоубиеца от Равда, посякъл брат си с
 • Директна предавка: И Audi уволнява заради „Дизелгейт” Директна предавка: И Audi уволнява заради „Ди
 • Чехите си падат по къмпингите на морето ни Чехите си падат по къмпингите на морето ни
 • Вижте листите на партиите за избори 2017г Вижте листите на партиите за избори 2017г
 • Бургазлии осми по работна заплата в страната Бургазлии осми по работна заплата в страната
 • Реформаторите регистрираха листата в РИК без да обещават чудеса Реформаторите регистрираха листата в РИК без

Не пропускайте